Buro PiB (Positief in Beweging)

Ik bied 1-op-1 counselling, relatiecounselling en familiecounselling. Problemen waar ik begeleiding bij kan bieden zijn: trauma gerelateerde klachten, emotionele problemen, sociale problemen, relatieproblemen en gezinsproblemen.

De kern van traumaverwerking is het verleden kunnen en durven integreren in het heden. Daarover open en eerlijk durven praten, kunnen en durven voelen in je lijf welke lichaamssensaties je ervaart, er woorden aan kunnen geven, er betekenis aan kunnen geven. 

Ik ben zeer geïnteresseerd in de familie waar je bij hoort, dit is de start van jouw zelfonderzoek naar belemmerende dynamieken en patronen die in het heden van invloed kunnen zijn op jouw klachten en problemen. Daarnaast ben ik sterk gericht op het integratieproces van ingrijpende jeugdervaringen. Wat je is overkomen? Hoe kan jij de verschillende tegenstrijdige delen in jou met elkaar in gezonde verbinding brengen? Opnieuw kijken; kunnen en durven zien hoe traumatische ervaringen en chronische tekorten je hebben gevormd. En ook: Wat heeft het je opgeleverd in positieve en negatieve zin. De weg naar acceptatie is belangrijk voor je eigen persoonlijke groei. Dit is in het kort het proces waarbij ik je kan begeleiden.

Ik doe dit middels systemisch werk, lichaamsbewuste aandacht, oprechte nieuwsgierigheid naar wie jij bent in zijn geheel. Vanuit de kracht van empathie zal ik eerlijk en liefdevol met je communiceren. Onvoorwaardelijke acceptatie van wie jij bent, vertrouwen, respect en veiligheid zijn de randvoorwaarden om met elkaar aan het werk te gaan. Voel je welkom om een intake te plannen.

Vergoed door zorgverzekering *

Online begeleiding

  • Intakeafspraak is online + online afspraken in combinatie met fysieke afspraken is mogelijk tijdens het traject.

Doelgroepen

  • Jong volwassenen - 18-25 jaar
  • Volwassenen - 18 jaar en ouder
  • Jongeren - 13-17 jaar

Specialisme(s)

  • Counselling
  • Hechtingsproblematiek
  • Ontwikkelingstrauma
  • Systemisch Werk

Aangesloten bij Beroepsorganisatie

  • Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)

Aangesloten bij Klachtencommissie

  • Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (S.C.A.G.)

* Wanneer een therapeut heeft aangegeven, vergoed te worden door een zorgverzekeraar, dan geldt: vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, afhankelijk van de polis en zorgverzekeraar. De verantwoordelijkheid voor vergoeding ligt bij de cliënt omdat een therapeut geen inzage heeft in iemands polis.

Heb jij een aanvullende verzekering en wil je weten of psychosociale therapie door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed?

Heb jij een aanvullende verzekering en wil je weten of Counselling door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed?

Trauma Expertise Centrum - Buro PiB- Jeannique Wullink

Buro PiB (Positief in Beweging)

Jeannique Wullink

Meester B.M. Teldersstraat 7
6842CT Arnhem

info@buropib.nl
0634261438
www.buropib.nl